Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Download Template for Joomla Full premium theme.

http://bigtheme.net/

ΣΦΕΠ Γ. Καλαφάτης

Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού - Γεώργιος Καλαφάτης Αρματωλών και Κλεφτών 51 - 11523 Αθήνα Τηλ. 210-6442479 6970935275 Email: sfep@otenet.gr
 • Ανακοίνωση 16.06.10


  Λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται ο Ερασιτέχνης Παναθηναικός, ο Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (Σ.Φ.Ε.Π) «Γ.Καλαφάτης» ενημερώνει τα μέλη του ότι τα χρήματα του ταμείου του θα διατεθούν για την εγγραφή τους και για 1 χρόνο συνδρομή στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό (σύνολο 220 ευρώ). Απαραίτητη προϋπόθεση για το μέλος του Σ.Φ.Ε.Π. που επιθυμεί να γραφτεί στον ερασιτέχνη είναι, να είναι ταμειακώς εν τάξει και για τα 3 χρόνια λειτουργίας του Σ.Φ.Ε.Π. Για παράδειγμα αν κάποιος έχει πληρώσει τις 2 χρονιές μόνο, θα πρέπει να καταβάλει 35 ευρώ στον Σ.Φ.Ε.Π. για να έχει δικαίωμα να γραφτεί από τον Σ.Φ.Ε.Π. στον ερασιτέχνη. Προτεραιότητα θα δοθεί στα ήδη εγγεγραμμένα μέλη και ύστερα σε νέες εγγραφές.
  Εκτός από το ταμειακό κομμάτι ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να προσκομίσει στα γραφεία του Σ.Φ.Ε.Π. φωτοτυπία της ταυτότητάς του εγκεκριμένη από την αστυνομία, χαρτί λευκού ποινικού μητρώου, φυγοδικίας και φυγοποινίας. Και τα 3 τελευταία χαρτιά μπορεί να τα προμηθευτεί από τα ΚΕΠ ύστερα από την ανάλογη αίτηση. Θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να κινηθούν τάχιστα, ειδικά με τα χαρτιά που πρέπει να προσκομίσουν, διότι σύμφωνα με το καταστατικό του ερασιτέχνη, κάθε νέο μέλος στην πρώτη γενική συνέλευση έχει δικαίωμα παρουσίας και από την επόμενη έχει δικαίωμα ψήφου.
  Η πληρωμή της συνδρομής μπορεί να γίνει και στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας (68674165201 ή IBAN: GR60 0110 6860 0000 6867 4165 201) μην ξεχνώντας να προσθέσει το ονοματεπώνυμο. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας (Τηλ. 210-6442479, 6970935275, Email: sfep@otenet.gr).
  Υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος (Αρματολών και Κλεφτών 51, Αθήνα) είναι ανοικτός κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 - 22:00.
 • Ανακοίνωση: Ευχαριστίες από ΣΦΕΠ Γ. Καλαφάτης

  Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (Σ.Φ.Ε.Π) "Γιώργος Καλαφάτης" θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους παρευρέθησαν στην Πρωτοχρονιάτικη Κοπή της Πίτας που διεξήχθη χθες (22/02) στο Baraonda.

  Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερη επιτυχία και ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους αλλά για την οικονομική τους ενίσχυση. Ευχαριστούμε τα μέλη μας, τους απλούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού, τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κ. Μιχάλη Κίτσιο, την πολυπληθή αντιπροσωπεία από το τμήμα γυναικείου Μπάσκετ με τον προπονητή Γιάννη Γερεουδάκη, Στέφανο Διαλυνά (συνεργάτης), Μαρία Χαλιβελάκη, Μαρία Ξάνθου, Lindsay Wilson, Ελεάνα Πανταζή, Juliana Mendiola, Jasmina Ilic, Ηλία Μιχαλαριά (έφορο), Κώστα Ροτζιώκο (φυσιοθεραπευτής) την αντιπροσωπεία από το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών (Σωτήρη Πανταλέων, Σάκη Ψάρρα, Guillom Samika και η υπεύθυνη τύπου, Πένυ Ροντόγιαννη), τον Νίκο Πλυτά (έφορος) και Χριστόφορο Δερμιτζάκη (Πόλο), τον προπονητή γυναικείου Βόλεϊ Τάκη Φλώρο και Τόνια Ρούσου (φυσιοθεραπευτής) , Δημήτρη Κοσσόβα (προπονητής τμήμα Πάλης), τον Χαράλαμπο Σβινέλη (έφορος) και Άγγελο Χαρίση(προπονητής) τμήματος Πυγμαχίας, Νίκο Τριάντο (προπονητής ακαδημιών μπάσκετ) όπως επίσης και στους παλαίμαχους, Τάκη Λουκανίδη (ποδόσφαιρο), Γρηγόρη Μαλουσάρη (Βόλεϊ), και Γιώργο Δόγα (δημοσιογράφος του Wembley).

  Ευχαριστούμε τον κ. Βλάσση Σταθοκωστόπουλο που μας παραχώρησε τον χώρο όπως και στο προσωπικό για την άρτια εξυπηρέτηση του.

  Για τους φίλους του Παναθηναϊκού που δεν είχανε την δυνατότητα να παρευρεθούν, οι αθλητές και παράγοντες που τιμήθηκαν ήταν οι εξής:

  - Φίφη Σαπαρέφσκα για την προσφορά της στο τμήμα γυναικείου Βόλεϊ.
  - Ρωμανός Αλυφαντής, κορυφαίος αθλητής του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το έτος 2009.
  - Μανώλης Τορνάρης για την προσφορά και τις επιτυχίες του στο τμήμα Πυγμαχίας
  - Λευτέρης Κόρπας για την, επί 30 έτη, οικονομική προσφορά του στα Ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού
  - ο αείμνηστος Νίκος Καρακώστας (μέσω της συζύγου του Νικολέτας Καρακώστα) για την δεκαπενταετή προσφορά του στα τμήματα Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών
  - Κώστας Δήμου για τον αγώνα που δίνει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

  Αξιοσημείωτο ότι ένας από τους τιμηθέντες, ο Κώστας Δήμου ήταν ένας από τους τυχερούς που βρήκαν τα τρία φλουριά που είχαμε θέσει στην πίτα κερδίζοντας έτσι την υπογεγραμμένη φανέλα του τμήματος βόλεϊ Ανδρών. Οι άλλοι δύο νικητές κέρδισαν τις υπογεγραμμένες φανέλες του Γυναικείο Μπάσκετ και Βόλεϊ, αντίστοιχα. Ευχόμαστε, το φλουρί που βρήκε ο Κώστας να σημάνει και καλούς οιωνούς για το μέλλον.

  Τέλος, ευχαριστούμε την "Πράσινη" και στα "Πράσινα Νέα" για την προβολή και κάλυψη της εορτής μας.

  Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις των συνδρομών συνεχίζονται. Υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος (Αρματολών και Κλεφτών 51) είναι ανοικτός κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 - 22:00. Όσοι δεν μπορούν να μας επισκεφτούν, μπορούν να γραφτούν ή να ανανεώσουν την συνδρομή τους καταθέτοντας το ποσό που θέλουν στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας (68674165201 ή IBAN: GR60 0110 6860 0000 6867 4165 201) μην ξεχνώντας να προσθέσουν το επώνυμό τους. Αν πρόκειται για εγγραφή θα πρέπει πρώτα να έχουν επικοινωνήσει μαζί μας (Τηλ. 210-6442479,
  6970935275, Email: sfep@otenet.gr).

  Σ.Φ.Ε.Π. «Γ. Καλαφάτης»
  Αρματολών και Κλεφτών 51 –
  ΤΚ 11523
  Αθήνα

  Βλάσης Σταθοκωστόπουλος βράβευσε τον Κώστα Δήμου


  Ο Τάκης Λουκανίδης βράβευσε την Φίφη Σαπαρέφσκα


  Ο Γρηγόρης Μαλουσάρης τίμησε τον αείμνηστο Νίκο Καρακώστα δια μέσο της χήρας του, Νικολέτα Καρακώστα.


  Ο πρόεδρος του ΣΦΕΠ Δημήτρης Μούρτος βράβευσε τον Λευτέρη Κόρπα


  Ο δημοσιογράφος του ΠΑΟ στον Wembley Γιώργος Δογάς βράβευσε τον Μανωλη Τορνάρη


  Ο Χαράλαμπος Σβινέλης βράβευσε τον Ρωμανό Αλυφαντή


  Ο Δημήτρης Μούρτος πρόεδρος του ΣΦΕΠ και Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Μιχάλης Κίτσιος κόψαν την πίτα μαζί.


  Ακολουθούν βίντεο από την εκδήλωση, όπως αυτά δημοσιεύτηκαν στο σάιτ prasinanea.gr.
  Ο Μιχάλης Κίτσιος πήρε πρώτος το λόγο και μίλησε μεταξύ άλλων για την εγγραφή των νέων μελών στο Ερασιτέχνη:


  Η βράβευση του Ρωμανού Αλυφαντή από τον Χαράλαμπο Σβινέλη και η δήλωσή του αμέσως μετά από αυτή.

  Η βράβευση του Μανώλη Τορνάρη από τον κ. Δόγα και η δήλωσή του αμέσως μετά από αυτή.  Η βράβευση του Κώστα Δήμου από τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο και η δήλωσή του αμέσως μετά από αυτή.

  Η βράβευση του Λευτέρη Κόρπα

  Ο Τάκης Λουκανίδης βράβευσε την Φίφι Σαπαρέφσκα

  Η βράβευση της συζύγου του Νίκου Καρακώστα και το βίντεο που είχαν ετοιμάσει τα μέλη του Συλλόγου στη μνήμη του...


 • Πρόσκληση: "Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας"


  Ο Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού «Γ. Καλαφάτης» εύχεται σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.


  Ο σύλλογος την Δευτέρα 22/2 στις 20:00 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Baraonda (απέναντι μπουτίκ γηπέδου Παναθηναϊκού). Εκτός της κοπής της πίτας, ο ΣΦΕΠ θα τιμήσει παράγοντες και αθλητές για την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό. Η είσοδος είναι δωρεάν. Ευχόμαστε να σας δούμε όλους εκεί και μαζί να χειροκροτήσουμε ανθρώπους που έχουν τεράστια συνεισφορά στην γιγάντωση του Παναθηναϊκού ώστε το όνομα του να ακούγετε ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Ευρώπης.

  Όσοι επιθυμούν, θα έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν και οι ανανεώσουν τις συνδρομές του η απλώς να συμβάλουν όπως μπορούν οικονομικά. Η τιμή και φέτος είναι 35 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος (Αρματολών και Κλεφτών 51) είναι ανοικτός κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 - 22:00. Όσοι δεν μπορούν να μας επισκεφτούν, μπορούν να γραφτούν ή να ανανεώσουν την συνδρομή τους καταθέτοντας το ποσό που θέλουν στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας (68674165201 ή IBAN: GR60 0110 6860 0000 6867 4165 201) μην ξεχνώντας να προσθέσουν το επώνυμό τους. Αν πρόκειται για εγγραφή θα πρέπει πρώτα να έχουν επικοινωνήσει μαζί μας (Τηλ. 210-6442479,
  6970935275, Email: sfep@otenet.gr).

  Σ.Φ.Ε.Π. «Γ. Καλαφάτης»
  Αρματολών και Κλεφτών 51 - 11523
  Αθήνα
  Τηλ. 210-6442479
  6970935275
 • 15/10/09


  Ανακοίνωση: "Συλλόγου Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού(Σ.Φ.Ε.Π)- Γεώργιος Καλαφάτης"

  Ο Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (Σ.Φ.Ε.Π) χαιρετίζει και ευχαριστεί τον μεγάλο αρχηγό της μπασκετικής μας ομάδος, Φραγκίσκο Αλβέρτη για την πολύχρονη προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο που θα είναι και αυτός κοντά στην ομάδα. Ο Φραγκίσκος είναι παράδειγμα για όλους συνδυάζοντας ήθος και αγωνιστικότητα. Καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά να ακολουθήσουν δεν υπάρχει! Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις Φράγκι!!!

  Με την ευκαιρία, να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και την οικογένεια Γιαννακόπουλου για την άψογη γιορτή που διοργάνωσε για τον Φραγκίσκο η οποία μας γέμισε όλους ακόμη μια φορά με Παναθηναϊκή υπερηφάνεια. Πάντα τέτοια!

  Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες Γυναικείου Μπάσκετ και Γυναικείου Βόλεϊ που ρίχνονται στην μάχη του πρωταθλήματος αυτή την εβδομάδα όπως επίσης και στην Ανδρική ομάδα βόλεϊ που ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της με την νίκη 3-0 επί του Απόλλων Καλαμαριάς. Οι «Άσσοι» του Στέλιου Καζάζη ξεκινάνε της εντός έδρας υποχρεώσεις μας στο Μετς και καλούμε τον κόσμου του Παναθηναϊκού να δώσει δυναμικό παρών αυτή την Δευτέρα (19/10) στις 7μμ!!!

  Θυμίζουμε ότι διαθέτουμε κάρτες διαρκείας Γυναικείου και Ανδρικού Βόλεϊ. Μέλη και μη μέλη… Ευπρόσδεκτοι! Όσοι πιστοί προσέλθετε!

  Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις των συνδρομών συνεχίζονται. Το κόστος της ετήσιας συνδρομής είναι 35 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος (Αρματολών και Κλεφτών 51) είναι ανοικτός κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 - 22:00. Όσοι δεν μπορούν να μας επισκεφτούν, μπορούν να εγγραφούν ή να ανανεώσουν την συνδρομή τους καταθέτοντας το ποσό που επιθυμούν στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας (68674165201 ή IBAN: GR60 0110 6860 0000 6867 4165 201) μην ξεχνώντας να προσθέσουν το ονοματεπώνυμο τους. Αν πρόκειται για εγγραφή θα πρέπει πρώτα να έχουν επικοινωνήσει μαζί
  μας (Τηλέφωνα 210-6442479, 6970935275, Email: sfep@otenet.gr).

  ΥΓ Βοηθήστε τον Σ.Φ.Ε.Π να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη!!! Σας περιμένουμε!!!
 • Ανακοίνωση 20/1/09
  Ο Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού «Γ. Καλαφάτης» εύχεται σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Ο σύλλογος συνεχίζει την υλική και ηθική βοήθεια του στα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Επίσης ευχαριστεί τους αθλητές και τις αθλήτριες του αντρικού και γυναικείου βόλεϊ και γυναικείου μπάσκετ για την εγγραφή τους στον Σύλλογο με σκοπό την βοήθεια συναδέλφων τους σε λιγότερο προνομιούχα τμήματα. Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις των συνδρομών συνεχίζονται με σταθερούς ρυθμούς. Φέτος η τιμή είναι 35 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος (Αρματολών και Κλεφτών 51) είναι ανοικτός κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 - 22:00. Όσοι δεν μπορούν να μας επισκεφτούν, μπορούν να γραφτούν ή να ανανεώσουν την συνδρομή τους καταθέτοντας το ποσό που θέλουν στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας (68674165201 ή IBAN: GR60 0110 6860 0000 6867 4165 201) μην ξεχνώντας να προσθέσουν το επώνυμό τους. Αν πρόκειται για εγγραφή θα πρέπει πρώτα να έχουν επικοινωνήσει μαζί μας (Τηλ. 210-6442479,
  6970935275, Email: sfep@otenet.gr).
 • Ανακοίνωση 18/2/09
  Την Παρασκευή (20/02/09) θα επισκεφθούν τα γραφεία μας (Αρματολών και Κλεφτών 51 - 11523) μέλη του Τμήματος Ξιφασκίας όπως και ο προπονητής τους, να μας μιλήσουν γενικότερα για το τμήμα (Στόχοι, προβλήματα, επερχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα).

  Παρακαλούμε τα μέλη μας να παραβρεθούν όπως και όποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού ενδιαφέρονται για τα ερασιτεχνικά μας τμήματα.

  Τα γραφεία μας θα είναι ανοιχτά από τις 20:00.
 • Ανακοίνωση 08/7/08
  Ο Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού «Γιώργος Καλαφάτης» (ΣΦΕΠ) συμπληρώνοντας σε λίγο καιρό έναν χρόνο λειτουργίας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλλαν στις προσπάθειές του τον χρόνο αυτό.
  Όπως αποφασίσαμε στην γενική συνέλευση των μελών που πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου, ένα μεγάλο μέρος των εσόδων μας διατέθηκε σε κάποια από τα τμήματα του Ερασιτέχνη για να καλυφθούν συγκεκριμένες ανάγκες. Έτσι λοιπόν, πέρα από την ηθική υποστήριξη στους αγώνες αρκετών τμημάτων, προσφέραμε και κάτι περισσότερο. Κάποια τα έχετε διαβάσει ήδη στις εφημερίδες και στα sites.
  Αναλυτικά:
  1) Τοξοβολία: Προπονητικός εξοπλισμός
  2) Πάλη: Όργανο εκγύμνασης
  3) Πυγμαχία: Όργανα εκγύμνασης
  4) Πιγκ-Πογκ: Προπονητικός και αγωνιστικός εξοπλισμός
  5) Ποδηλασία: Υλικός εξοπλισμός και οδοιπορικά.
  6) Άρση Βαρών: Συμπληρώματα διατροφής

  Δεν έχει μοιραστεί ολόκληρο το ποσό του ταμείου, μια και ίσως χρειαστεί να διατεθεί για ενδεχόμενες έκτακτες ανάγκες κάποιου ή κάποιων τμημάτων κατά την διάρκεια της χρονιάς. Πέρα βέβαια από τις έκτακτες ανάγκες, βασικός σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε κάποιο τμήμα να πρωταγωνιστήσει έτσι ώστε να συνεχίσουν να αυξάνονται οι τίτλοι του Παναθηναϊκού Α.Ο. Επιπλέον ανακοινώνουμε ότι συνεχίζονται οι εγγραφές νέων μελών αλλά και οι ανανεώσεις των ετήσιων εγγραφών στον Σύλλογο. Το κόστος φέτος είναι 35€. Όποιος θέλει μπορεί να συνεισφέρει οποιοδήποτε ποσό πέραν της εγγραφής (έναντι οικονομικών ενισχύσεων) με την δυνατότητα κιόλας, εφ’ όσον το επιθυμεί, τα χρήματα αυτά να διατεθούν στο τμήμα που θα επιλέξει.
  Επίσης διατίθενται διαρκείας για βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών και πόλο. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σύλλογος είναι ανοικτός κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 22:00.
  Τέλος, καλούμε όποιον επιθυμεί να προβληθεί διαφημιστικά ή να συνδράμει οικονομικά ή με άλλον τρόπο ενισχύοντας ένα ή περισσότερα τμήματα, να έρθει σε επαφή μαζί μας.

  Υ.Γ. Χαιρετίζουμε με ικανοποίηση την απόφαση του προέδρου του Ερασιτέχνη για μείωση της εγγραφής στον Σύλλογο από 300 σε 150 ευρώ, θέλουμε να πιστεύουμε όμως ότι είναι μόνο η αρχή, μια και το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος παρέμεινε ως έχει μια και η ετήσια συνδρομή των 180 ευρώ παρέμεινε ίδια.
 • Ανακοίνωση 30/03/2009
  Ο Σ.Φ.Ε.Π. «Γ. Καλαφάτης» θα ήθελε να συγχαρεί την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών όπως και τον έφορο κύριο Βασίλη Πιστιόλη για την επάξια κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος 2009 ο οποίος είναι ο 500ος τίτλος που κατακτά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ. Μπράβο στα κορίτσια για την συμμετοχή τους στον τελικό του Top Teams Cup και καλή επιτυχία και στο Πρωτάθλημα τώρα!! Θα θέλαμε να συγχαρούμε και την ομάδα Βόλεϊ Ανδρών που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Final-4 CEV Cup κάνοντας υπερήφανους του φίλους του Συλλόγου. Η παρουσία του κόσμο ήταν καταπληκτική για τα δεδομένα του αθλήματος και ευχή μας είναι ο κόσμος του ΠΑΟ να σταθεί δίπλα στην ομάδα στα play off ώστε να κατακτήσουμε το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

  Με χαρά δεχτήκαμε τις διακρίσεις των αθλητών του επανά-δραστηριοποιημένου τμήματος Ξιφασκίας το Σάββατο-Κύριακο 28-29/03-2009 που μας πέρασε. Στις 20/02/2009 είχαμε δεχτεί τον προπονητή Λεωνίδα Κούκο και τον αθλητή Νίκο Σύριο οι οποίοι μας παρέθεσαν τους στόχους τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε χθες, τον αριθμό αθλητών και αθλητριών που βρίσκονται στο δυναμικό αλλά και για προβλήματα που αντιμετωπίζουν σαν, νέο ουσιαστικά, τμήμα. Αναφέρω ότι κύριος στόχος ήταν να μπορέσουν οι αθλητές να πλασαριστούν στην πρώτη 8άδα και χαρήκαμε ιδιαίτερα που οι αθλητές μας ήταν σε θέση να καταλάβουν ακόμη και την 6η θέση σε κάποια από τα αγωνίσματα.

  Καθώς το τμήμα αυτό λογίζεται ως νέο, είναι πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και σε πρώτη φάση ο Σ.Φ.Ε.Π. «Γ. Καλαφάτης» προσέφερε σε δωρεά 11 φόρμες και μπλουζάκια για την ένδυση των αθλητών (Ανδρών και παιδικό-εφηβικών- Κορασίδων) με τις οποίες εμφανίστηκαν οι αθλητές μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ευχόμαστε ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο τμήμα και δηλώνουμε ότι θα σταθούμε δίπλα του όπως κάνουμε σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

  Επίσης συγχαίρουμε το Τμήμα Ping- Pong και τον προπονητή Κώστα Νικόπουλο για την άνοδο της Γυναικείας ομάδας στην Α1 μετά από πολλά χρόνια, η οποία τα κατάφερε αντιμετωπίζοντας ομάδα ακόμα και από την Α1. Πολλά μπράβο και στην Ανδρική ομάδα που παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να μείνει στην Α1 κατηγορία.

  Για την κατάκτηση του 500ου τίτλου του συλλόγου O σύλλογος μας έχει τυπώσει ένα περιορισμένο αριθμό από συλλεκτικά μπλουζάκια τα οποία προσφέρονται σε μέλη και μη μέλη. Αναφέρουμε ότι εμφανίστηκαν στην υποδοχή της ομάδας στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας από τις αθλήτριες Γεωργία Τζανακάκη και Σάνια Τομάσεβιτς Το πρώτο από τα μπλουζάκια κατατέθηκε χθες το πρωί σαν φόρος τιμής στο μνήμα του αδικοχαμένου ΑΘΑΝΑΤΟΥ Μιχάλη Φιλόπουλο. Μιχάλη ζεις.

  Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις των συνδρομών συνεχίζονται με σταθερούς ρυθμούς. Το κόστος της συνδρομής είναι 35 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος (Αρματολών και Κλεφτών 51) είναι ανοικτός κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 - 22:00. Όσοι δεν μπορούν να μας επισκεφτούν, μπορούν να γραφτούν ή να ανανεώσουν την συνδρομή τους καταθέτοντας το ποσό που θέλουν στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας (68674165201 ή IBAN: GR60 0110 6860 0000 6867 4165 201) μην ξεχνώντας να προσθέσουν το επώνυμό τους. Αν πρόκειται για εγγραφή θα πρέπει πρώτα να έχουν επικοινωνήσει μαζί μας (Τηλ. 210-6442479,
  6970935275, Email: sfep@otenet.gr).
 • Πρόσκληση
  Ο σύλλογος την Δευτέρα 26/1 στις 19:30 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus (Κλεομένους 2) στους πρόποδες του Λυκαβηττού. Δεν πρόκειται για μια απλή εκδήλωση αλλά για μια προσπάθεια του συλλόγου να τιμήσει με τον τρόπο του τα 100 χρόνια του συλλόγου με πολλούς καλεσμένους που έχουν τιμήσει πολλά τμήματα του Παναθηναϊκού Α.Ο. Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία του συλλόγου.
 • Ανακοίνωση 31/01/2009


  Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (Σ.Φ.Ε.Π) θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους παρευρέθησαν στην Πρωτοχρονιάτικη Κοπή της Πίττας που διεξήχθη την Δευτέρα που μας πέρασε (26/01) στο Ξενοδοχείο St. George Lycabettus.

  Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους αλλά για τα καλά τους λόγια. Ευχαριστούμε τα μέλη μας, τους απλούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού, την αντιπροσωπεία από το τμήμα Γυναικείου Μπάσκετ (Νένα Νικολαΐδου, Ανθή Μπαλτά, Κατερίνα Σπαθάρου, Απόστολο Βιδανόπουλο (ιατρού ομάδας)) την αντιπροσωπεία από το τμήμα Ανδρικού Βόλεϊ (Ανδρέα Ανδρεάδη, Σάκη Ψάρρα) Team Manager του ΤΑΠ Ρούλη Αγραπιδάκη, τον Γενικό Αρχηγό του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κ. Κώστα Βράχα, τους εφόρους κ. Νίκο Πλυτά (Πόλο), κ. Γιώργο Πριόβολο (Τοξοβολία), Ευριπίδη Γιαζό (Γυν. Μπάσκετ) τους προπονητές κ. Γιώργο Κατσέλη (ποδηλασία) και κ. Κώστα Νικόπουλο (ping-pong) και τον κ. Ζαχαρία Πιτυχούτη.

  Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε για τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Αθηναίων κ. Χρόνη Ακριτίδη για την τοποθέτηση και θέση του για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, τους ιθύνοντες του Ξενοδοχείου για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων άλλα και του προσωπικού του St. George Lycabettus, όχι μόνο για την άρτια εξυπηρέτηση των παρευρισκόμενων αλλά γενικότερα για την στάση και διάθεση τους.

  Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τον κ. Βλάση Σταθοκωστόπουλο για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας ύψους 20.000€. Ευχή μας είναι να βρεθεί εκ νέου σύντομα σε διοικητικό πόστο στον Παναθηναϊκό.

  Για τους φίλους του Παναθηναϊκού που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, οι αθλητές που τιμήθηκαν ήταν οι εξής:

  Γρηγόρης Μαλουσάρης (Ανδρ. Βόλεϊ), Καρολίνα Μπαρζούκα (Γυν. Βόλεϊ), Βαλάντη Τζομπανάκη (Γυν. Μπάσκετ), Τάκης Κορωναίος (Ανδ. Μπάσκετ), Μαίρη Λομβάρδου (Κολύμβηση), Γιάννης Χατζησαράντος (Ξιφασκία), Διονύσης Λιβέρης (Σκοποβολή), Νίκος Κωστόπουλος (Ping- Pong), Χρήστος Ιακώβου (Άρση Βαρών), Ζήσης Κουρέλος (Στίβος), Ηλίας Κελεσίδης (Ποδηλασία- Το μετάλλιο παρέλαβε ο Γιώργος Κατσέλης εκ μέρος της οικογενείας Ηλία Κελεσίδη), Ελένη Μαυροδήμου, (Τοξοβολία), Χαράλαμπος Σβινέλης (Πυγμαχία), Γιάννης Πρώτος (Όλυμπιονίκης στα 100 χρόνια του ΠΑΟ), Ελβίρα Ευσταθίου (Καλύτερη Αθλήτρια έτους 2008) και Οικογένεια Ματζαβελάκη (Για την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό).

  Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις των συνδρομών συνεχίζονται με σταθερούς ρυθμούς. Φέτος η τιμή είναι 35 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος (Αρματολών και Κλεφτών 51) είναι ανοικτός κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 - 22:00. Όσοι δεν μπορούν να μας επισκεφτούν, μπορούν να γραφτούν ή να ανανεώσουν την συνδρομή τους καταθέτοντας το ποσό που θέλουν στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας (68674165201 ή IBAN: GR60 0110 6860 0000 6867 4165 201) μην ξεχνώντας να προσθέσουν το επώνυμό τους. Αν πρόκειται για εγγραφή θα πρέπει πρώτα να έχουν επικοινωνήσει μαζί μας (Τηλ. 210-6442479,
  6970935275, Email: sfep@otenet.gr).
 • Πρόσκληση
  Ο Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού "Γ. Καλαφάτης" καλεί όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού Α.Ο. στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί στο bar-restaurant "Baraonda" (Τσόχα 43 απέναντι από την θύρα 11 της Λεωφόρου) την Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00.
 • 23/9/09

  Ανακοίνωση: "Συλλόγου Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού"(Σ.Φ.Ε.Π)

  Ο Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (Σ.Φ.Ε.Π) χαιρετίζει τους φίλους του Συλλόγου, όπως και τους νέος και παλαιούς αθλητές, προπονητές και παράγοντες των τμημάτων του Παναθηναϊκού για την νέα σαιζόν. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό μας.

  Χαιρετίζουμε την νέα διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλή τον κύριο Μιχάλη Κίτσιου, όπως και την αποχωρείσα του κυρίου Θανάση Γιαννακόπουλου και της οικογένειας Γιαννακόπουλου εκτενέστερα, την οποία ευχαριστούμε για την πολύχρονη προσφορά της στον σύλλογο. Δηλώνουμε την στήριξη μας στην νέα διοίκηση και υποσχόμαστε να σταθούμε στο πλευρό της όχι μόνο ηθικά άλλα και οικονομικώς.

  Εκτενέστερα και συνεχίζοντας την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων του Ερασιτέχνη από την περσινή σαιζόν και κατανοώντας τις δύσκολες εποχές και την οικονομική στενότητα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αποφασίσαμε σαν Σ.Φ.Ε.Π να ενισχύσουμε το τμήμα Ανδρικού Πόλο στην απόκτηση ξένου αθλητή καθώς θέλαμε να συνδράμουμε περαιτέρω στις εξαιρετικές μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική και πετυχημένη περσινή σαιζόν. Συγκεκριμένα, αποφασίσαμε μετά από συνομιλίες με τους κ.
  Νίκο Πλυτά και κ. Ντράγκαν Άντριτς να πληρώσουμε τους μισθούς του Κροάτη αθλητή Μπρούνο Βράνιες ο οποίος είχε ενισχύσει την ομάδα μας πέρσι όπως την σαιζόν 2006-2007 με ιδιαίτερη επιτυχία.

  Ευχή μας είναι να συμμετάσχουν περισσότεροι Παναθηναϊκοί με οικονομική επιφάνεια ώστε ο Παναθηναϊκός μας να γίνει ξανά Πρωταθλητής σε όλα τα τμήματα του όπως επίσης επιτέλους να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν τα έργα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού ώστε ο Ερασιτέχνης να αποκτήσει περισσότερη οικονομική ανεξαρτησία.

  Δηλώνουμε τον χλευασμό την αποδοκιμασία μας στην απόφαση της «Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής» (ΕΦΙΠ) να τιμωρήσει με αποκλεισμό τις αθλήτριες της ομάδας ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Βόλεϊ Γυναικών του Παναθηναϊκού επειδή φόρεσαν μπλουζάκια που κατά την άποψη της «έφερε υβριστικό περιεχόμενο» ενώ απλά ανέγραφαν «ΤΣΟ+ΛΟ 13»!!! ΤΣΟ + ΛΟ 13 Κύριοι!!!. Η υποκρισία και η κώφευση σας κύριοι σε πραγματικές προσβολές του φιλάθλου πνεύματος ΑΛΛΩΝ στο πρόσφατο παρελθόν απλά υποδεικνύει
  ότι προσπαθείτε με νύχια και δόντια να γκρεμίσετε την Αυτοκράτειρα του Ελληνικού Γυναικείου Βόλεϊ. Γελάει ο φίλαθλος κόσμος με την απόφαση σας κύριοι.

  Δεν θα σας περάσει γιατί οι κοριτσάρες μας ακόμα αν τις δένετε «χειροπόδαρα» σε συνεργασία με την ερυθρόλευκη… Ε.Ο.Π.Ε που αποφάσισε μεμονωμένα και εντελώς φασιστικά να μας απαγορέψει να αγωνιζόμαστε στην φυσική μας έδρα στον «Τάφο του Ινδού», θα κατακτήσουν και αυτό το Νταμπλ!!!

  Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις των συνδρομών συνεχίζονται. Το κόστος της ετήσιας συνδρομής είναι 35 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος (Αρματολών και Κλεφτών 51) είναι ανοικτός κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 - 22:00. Όσοι δεν μπορούν να μας επισκεφτούν, μπορούν να εγγραφούν ή να ανανεώσουν την συνδρομή τους καταθέτοντας το ποσό που επιθυμούν στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας (68674165201 ή IBAN: GR60 0110 6860 0000 6867 4165 201) μην ξεχνώντας να προσθέσουν το ονοματεπώνυμο τους. Αν πρόκειται για εγγραφή θα πρέπει πρώτα να έχουν επικοινωνήσει μαζί
  μας (Τηλέφωνα 210-6442479, 6970935275, Email: sfep@otenet.gr).

  Υ.Γ. Λόγω των πρόσφατων ανακατατάξεων και ζυμώσεων στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό τους τελευταίους μήνες, δεν μας έχουν επιτρέψει να εκφράσουμε αυτή την χρονική στιγμή τις σκέψεις μας περί του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού άλλα θα υποσχόμαστε ότι θα πάρουμε θέση στις επόμενες ανακοινώσεις μας.

  Υ.Γ.Γ Βοηθήστε τον Σ.Φ.Ε.Π να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη!!! Σας περιμένουμε!!!

 • Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού - Γεώργιος Καλαφάτης

  Ο «Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού - Γεώργιος Καλαφάτης» αποτελεί μια επίσημα αναγνωρισμένη οντότητα ως Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, καθώς έλαβε την έγκριση λειτουργίας από το Πρωτοδικείο Αθηνών και ενεγράφη στα μητρώα των Σωματείων. Ο Σύλλογος στεγάζεται επί της οδού Αρματωλών και Κλεφτών 51 και περιμένουμε όλους όσους αγαπάνε τον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα τα ερασιτεχνικά τμήματα να μας επισκεφθούν, να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν τον Σύλλογο και τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, αλλά και να γραφτούν μέλη κάθε Δευτέρα 19:00 με 22:00, πριν και μετά τους αγώνες στον Τάφο του Ινδού και όποτε κριθεί αναγκαίο για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας.

  Υπενθυμίζουμε σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η δημιουργία του Συλλόγου αποφασίστηκε υπό το βάρος δύο βασικών παραγόντων:

  - Αφενός, λόγω της κλειστής πόρτας του ερασιτέχνη προς τον κόσμο

  - Και αφετέρου της υπαρκτής ανάγκης για τον πολυπληθή κόσμο που στηρίζει με μοναδικό τρόπο τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, να αποκτήσει επιτέλους όχι μόνο φωνή και έκφραση, αλλά και έναν επίσημο φορέα μέσω του οποίου θα μπορέσει οργανωμένα, μεθοδικά και αποτελεσματικά να συνεισφέρει στο μεγάλο κοινό όραμα όλων των Παναθηναϊκών για Σύλλογο «Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινό».

  Το Σωματείο, ΔΕΝ είναι «σύνδεσμος» και ουδεμία σχέση έχει με τους υφιστάμενους συνδέσμους οπαδών. Η ιδρυτική διακήρυξη, τα άρθρα του καταστατικού, οι σκοποί και τα μέσα δράσης του Συλλόγου είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου. Το Σωματείο διοικείται από προσωρινή διοικούσα επιτροπή η οποία θα αντικατασταθεί μετά από εκλογές που θα προκηρυχθούν και θα διενεργηθούν σύντομα και για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε με σχετική ανακοίνωση.

  Ο «Σ.Φ.Ε.Π. Γεώργιος Καλαφάτης» έχει διαρκή ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ χαρακτήρα, αποσκοπεί στη συνεργασία με την εκάστοτε Διοίκηση με στόχο τη διαρκή αγωνιστική πρόοδο των τμημάτων, στην οικονομική, ηθική και κάθε άλλη υποστήριξη των τμημάτων του Συλλόγου, στην διάδοση της Παναθηναϊκής Ιδέας στο μεγαλύτερο ποσοστό των πράσινων νοικοκυριών της επικράτειας, αλλά και στην παροχή κάθε είδους βοήθειας - συμπαράστασης - συμμετοχής στην κοινή προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων φορέων του Παναθηναϊκού για έναν Σύλλογο εύρωστο, αυτάρκη και πρωταγωνιστή, έτσι όπως τον οραματίζονται οι πιστοί του ακόλουθοι.

  Σας καλούμε να στηρίξετε έμπρακτα με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ, να διαδώσετε την ύπαρξή του, να συστρατευτείτε μαζί μας και να γίνετε συνοδοιπόροι σε αυτήν τη λιτή μα μεγαλόπνοη και ανιδιοτελή προσπάθεια για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ.
.